Cyprus

Tο Trinity College London είναι ένα κολλέγιο που διακρίνεται για τις κορυφαίες, διεθνείς κι αναγνωρισμένες εξετάσεις του. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η υποστήριξη προς τους εκπαιδευτικούς και η εστίαση στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Οι εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να βοηθούν τους μαθητές να εκπληρώσουν και να αναπτύξουν τα δικά τους ατομικά ταλέντα και ικανότητες.

Το Trinity εστιάζει στις τέχνες του θεάματος, όπως είναι η μουσική και το θέατρο, προσφέροντας μια βελτιωμένη επιλογή σε προγράμματα σπουδών. Η ανάπτυξη και λειτουργία σε 50 περίπου χώρες, του δίνει ένα πολυπολιτισμικό χαρακτήρα. Για αυτό άλλωστε το πρόγραμμα μουσικής που προσφέρει το Trinity College είναι εκτενές. Καλύπτει ένα φάσμα από σύγχρονη(contemporary), τζαζ(jazz), ποπ(pop), ροκ (rock) όσο και κλασική μουσική. Το πρόγραμμα εξετάσεων, τόσο στη μουσική όσο και στο θέατρο, είναι κλιμακωτό. Μπορεί ο μαθητής να αρχίσει από το πιο χαμηλό επίπεδο και να φτάσει μέχρι το δίπλωμα, το οποίο είναι αντίστοιχο με μεταπτυχιακό. Όλα αυτά τα επίπεδα εξετάσεων καλύπτουν τα προσόντα για εκτέλεση, διδασκαλία, θεωρία της μουσικής και είναι πιστοποιημένα από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι έμπειροι εξεταστές, η υποστήριξη από κορυφαίους ειδικούς και ακαδημαϊκούς, η  ποιότητα των προϊόντων, οι δυνατοί δεσμοί και το προσιτό ύφος, δίνουν στο Trinity College London εκείνον τον ανθρώπινο χαρακτήρα που παρακινεί και ενθαρρύνει τους μαθητές να επιτύχουν στους προσωπικούς, πρακτικούς κι επαγγελματικούς τους στόχους.

Οι εξετάσεις  της Θεωρίας διεξάγονται δύο φορές το χρόνο (Νοέμβριο, Μάιο) όπως επίσης και της Πρακτικής (Ιούνιο, Φεβρουάριο). Οι δηλώσεις των μαθητών σας μπορούν να γίνονται απ’ ευθείας στην εταιρεία μας.

Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για την καλύτερη διεξαγωγή των εξετάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα.

Exams offered in Cyprus

  • Music, Drama & Speech
  • Rock & Pop
  • English language
    • Graded Examinations in Spoken English (GESE)
    • Integrated Skills in English (ISE)

Exam dates and fees

For more information on exam dates and fees, please contact Nataly Georgalli (contact details below).

Contact details

Music, Rock & Pop, Drama and Speech

Contact: 3Arts Exams Ltd / Nataly Georgalli

English language

Contact: International@trinitycollege.com


  Follow us on Facebook

Trinity Teach English Online

Learn how teach English online with Trinity Teach English Online and the Trinity Certificate in Online Teaching (CertOT). Learn more.

How to become a Registered Centre  

Please contact our team at international@trinitycollege.com if you are interested in providing Trinity exams in Cyprus.

 

 

Keep in touch

Make sure you don’t miss the latest news from Trinity College London. Sign up for email updates about your subject area.

Back to top