Archivo de noticias 2015-2017

7è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare

Obrim convocatòria de presentació per a la 7ª edició del nostre concurs per a alumnes d’ESO, en col·laboració amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Macmillan.

El text pel Trinity Shakespeare Theatre Competition per l’any acadèmic 2017-2018 es: Hamlet

Pel concurs, la versió base serà d'unes escenes editades del llibre del mateix nom d’Oxford Bookworms ISBN: 978 0 19462087 1

Es tracta d’un material que serà de gran utilitat per a qualsevol classe d’anglès. Les línies generals del concurs continuen sent les mateixes, podeu consultar-les a les bases. També hi podeu consultar els premis pels guanyadors.

Teniu fins al 31 d’octubre de 2017 per inscriure l’escola. Durant el mes d’octubre, farem tallers per ajudar-vos a preparar l’obra.

Animeu-vos a participar, serà una experiència molt enriquidora pels vostres alumnes, i comptem amb grans premis pels finalistes!

1r classificat 2017, Cor de Maria Mataró

ACLES tenth conference sponsored by Trinity
29 June 2017

Trinity College London is sponsoring the tenth Conference of the Association of Language Centres in Higher Education (ACLES), organised this year by the Language Centre of Vigo University, from June 29 to July 1 2017.

The conference is focused on ‘The role of Language Centres in the internationalization strategy of universities’, and will include a series of useful workshops, round tables and presentations about language teaching and assessment, covering the following areas:

  • Languages and internationalisation: strategies and policies
  • Specific training for university teachers on EMI
  • Models of Higher Education Language Centre management
  • Assessment and accreditation of linguistic competence
  • Standardisation of oral and written production assessment
  • Best practice in exam piloting
  • Language tests for exchange students
  • Collaboration between centres on accreditation
  • Blended teaching

Further information:


Agreement between FECEI and Trinity
23 June 2017

Trinity College London and FECEI (Spanish Federation of Language Schools) signed a Cooperation Agreement in Madrid on June 23 2017 to develop joint actions within the education sector and, more specifically, regarding the teaching, learning and assessment of English as a Foreign Language (EFL).

The signing ceremony was in the presence of representatives from both institutions, and presided over by Mr Barry Lynam, Trinity National Consultant (Spain & Portugal) and Mr Aidan O'Toole, President of FECEI.

Further information:

Final del 6è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare

El passat 26 d'Abril es va celebrar al teatre de l'Institut d'Estudis Nord-Americans la gran final del 6è Concurs de Shakespeare de Trinity College London. Hi van participar tres centres de la província de Barcelona, l'Institut Joanot Martorell d'Esplugues de Llobregat, el SES Can Record de Sant Esteve de Palautordera i el Cor de Maria de Mataró.

Enguany l'obra a representar era la coneguda "Romeo and Juliet", amb la dificultat que comporta la interpretació d'una obra que tothom coneix. Els finalistes, no obstant, van estar a l'alçada de les circumstàncies i van dur a terme tres representacions amb estils molt originals i diferenciades entre sí, mostrant un any més l'alt nivell creatiu dels joves actors participants en el concurs.

El jurat, més nombrós que mai en aquesta edició - format per Michael Nesdale (Trinity), Montserrat Montagut i Covadonga González (Departament d'Ensenyament), Dr. Roger Gilabert (Universitat de Barcelona) i Julian Jahanpour (MacMillan Iberia) - van establir que la millor representació va ser la del Cor de Maria de Mataró, que van rebre el guardó amb una gran eufòria.

Des de Trinity volem felicitar als tres finalistes i especialment a Anna Puigví, directora del Cor de Maria, i a la seva companyia de teatre!

Andrés Ferrando, 26/4/2017

Trinity Spain: Becas ISE 2015/2016 para cursos de inglés en Reino Unido o Irlanda
1 junio 2016

Trinity confirma el resultado del sorteo de las 3 Becas ISE para realizar un curso de inglés en el Reino Unido o Irlanda durante el mes de julio de 2016.

Las becas se sortearon ante el Notario de Madrid Don José Luis Martínez-Gil Vich entre todos los candidatos matriculados en cualquier nivel completo de ISE Revisado a celebrar hasta el 30 de junio de 2016, según las condiciones establecidas, y los afortunados ganadores son los candidatos siguientes:

  • J.P.M.M. – ISE II: Centro de Lenguas Jesús Mendoza, Úbeda
  • M.J.C.V. – ISE II: Centro Liffey Group, Ciudad Real
  • J.V.L. – ISE I: Centro Aula Abierta Huelva, Huelva

Trinity Spain: 2015/2016 ISE Scholarships for English courses in UK or Ireland
1 June 2016

Trinity confirms the result of the raffle for the award of 3 ISE Scholarships to take an English course in the UK or Ireland in July 2016.

The scholarships were raffled in the presence of Madrid Notary Mr José Luis Martínez-Gil Vich amongst all candidates entered for any complete level of Revised ISE to be taken until 30 June 2016, as per the established conditions, and the fortunate winners are the following candidates:

  • J.P.M.M. – ISE II: Centro de Lenguas Jesús Mendoza, Úbeda
  • M.J.C.V. – ISE II: Centro Liffey Group, Ciudad Real
  • J.V.L. – ISE I: Centro Aula Abierta Huelva, Huelva

6è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare

Obrim convocatòria de presentació per a la 6ª edició del nostre concurs per a alumnes d’ESO, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.

El text pel Trinity Shakespeare Theatre Competition per l’any acadèmic 2016-2017 es: Romeo and Juliet

Pel concurs, la versió base serà d'unes escenes editades del llibre del mateix nom de Vicens Vives-Black Cat  ISBN: 978-88-530-0799-5

Es tracta d’un material que serà de gran utilitat per a qualsevol classe d’anglès. Les línies generals del concurs continuen sent les mateixes, podeu consultar-les a les bases. També hi podeu consultar els premis pels guanyadors.

Teniu fins al 15 de Novembre per inscriure l’escola. Durant el mes d’octubre, farem tallers per ajudar-vos a preparar l’obra.

Animeu-vos a participar, serà una experiència molt enriquidora pels vostres alumnes!

 

Escena de la final de l’edició de 2016

Ja arriba la gran final de la 5ª edició del Concurs de Teatre Shakespeare

El proper dilluns 18 d’Abril a les 17h, el Teatre del Centre Cívic Parc Sandaru (metro Arc de Triomf) serà testimoni de la celebració de la final del concurs de teatre Shakespeare organitzat per Trinity College London amb la col•laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, orientat a alumnes d’ESO.

Enguany les escoles han preparat una obra difícil com és Macbeth, allunyada de comèdies més lleugeres de l’autor anglès. Mentre que tots els centres participants han preparat i enregistrat les dues primeres escenes de l’obra, els tres finalistes tindran l’oportunitat de presentar en un teatre l’obra sencera.

Els finalistes d’aquesta edició han estat l’Institut Maria Rúbies (Lleida), l’Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat, Barcelona) i l’Institut Leonardo Da Vinci (Sant Cugat del Vallès, Barcelona), que han estat seleccionats entre una vintena de centres participants.

L’entrada per la final és lliure i gratuïta per a tothom qui vulgui gaudir de l’espectacle i només serà limitada per l’aforament de la sala. Per assegurar que tots els assistents tindran seient, demanem que confirmeu assistència mitjançant un email a info@trinitycollege.eu.

Escena dels guanyadors de l’edició de 2015, el Cor de Maria de Mataró

3r Trinity College London Concurs de Teatre de Shakespeare

Obra: Much ado about nothing

El passat dia 24 d’abril va tenir lloc el final de la tercera edició del concurs a Les Cotxeres Borrell a Barcelona. Entre les autoritats en el jurat vam comptar amb la Sra. Laura Boyd, del Dept. de Ensenyament, Ms Lisa Peters del Shakespeare Birthplace Trust del Regne Unit, i Michael Nesdale en representació de Trinity College London. També vam comptar amb molts pares que hi van assistir per animar els participants.

Ja no ens sorprenem de l’alt nivell de representacions, que un any més, van complicar la tasca del jutges. Al final el resultats van ser:

Guanyador: SEK Catalunya

2n premi: INS Leonardo Da Vinci

3r premi: INS Joan Solà

L’entrega dels premis va anar a càrrec de la Dra. Neus Lorenzo del Dept. D’Ensenyament, juntament amb la Sra. Laura Boyd, Ms Lisa Peters i Michael Nesdale.

Gràcies a tots els col•legis participants: sense vosaltres no seria possible celebrar aquest acte tant lúdic. Us animem a tots a provar-ho l’any que ve perquè tant els alumnes com els professors i nosaltres ens ho passem bé , i tots aprenem molt dels camps del teatre i l’anglès.

Foro

5º Foro de la Enseñanza de Idiomas - Madrid 24/25 octubre 2015 - Información publicada en los principales diarios españoles: El Mundo, El País, ABC.

Este año se ha celebrado la cuarta edición del Language Education Forum (Foro de Enseñanza de Idiomas) - organizado y patrocinado por Trinity College London, con la colaboración del Centro Nacional de Innovación e Investigación Educativa (CNIIE), del Ministerio de Educación, Cultura y Deportes (MECD) – que se celebra anualmente desde 2012 en el marco incomparable del Casino de Madrid.

El formato del foro se basa en la presentación por parte de reconocidos expertos internacionales en enseñanza de idiomas y evaluación de temas de relevancia para la comunidad educativa, que son posteriormente debatidos por representantes de autoridades educativas nacionales y extranjeras, universidades, enseñanza pública y privada, asociaciones profesionales y empresariales, editoriales especializadas, instituciones culturales y otros organismos.

La edición de este año, IV Language Education Forum, centrada en el tema “Factores que afectan el impacto en la evaluación a largo plazo”, se inició con una presentación por parte de la Dra. Dianne Wall, especialista internacional en diseño de exámenes y evaluación, que también ofreció en un acto previo una interesante conferencia sobre “el efecto ‘washback’ de los exámenes: ¿Qué sabemos seguro, y qué nos queda por explorar?”

El foro estuvo presidido por Dª Sarah Kemp, Directora Ejecutiva de Trinity College London, y por Dª Violeta Miguel Pérez, Directora del CNIIE, mientras que la moderadora de la mesa redonda fue la Dra. Neus Figueras, que además presentó el programa “Assessment Literacy” de Trinity.

En ediciones anteriores se habían tratado los temas indicados a continuación, que se detallan en los documentos adjuntos, que pueden ser descargados en PDF.

Año

Descripción

2015

IV Language Education Forum

‘Factores que afectan el impacto en la evaluación a largo plazo.’

Documento

2014

III Language Education Forum

‘Desafíos a nivel europeo de una enseñanza de idiomas de calidad para el siglo XXI.’

Documento

2013

II Language Education Forum

‘Relación entre enseñanza y evaluación (validez/fiabilidad) y cuál debería ser esa conexión.’

Documento

2012

I Language Education Forum

‘Uso del Marco Común Europeo de Referencia en los contextos de la docencia, la evaluación del inglés y el mundo empresarial.’

Documento

 

Keep in touch

Make sure you don’t miss the latest news from Trinity College London. Sign up for email updates about your subject area.

Back to top