Jump to content

Concurs de Teatre Shakespeare


6
è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare

Obrim convocatòria de presentació per a la 6ª edició del nostre concurs per a alumnes d’ESO, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.

El text pel Trinity Shakespeare Theatre Competition per l’any acadèmic 2016-2017 es:

Romeo and Juliet

Pel concurs, la versió base serà d'unes escenes editades del llibre del mateix nom de

Vicens Vives-Black Cat  ISBN: 978-88-530-0799-5

Es tracta d’un material que serà de gran utilitat per a qualsevol classe d’anglès. Les línies generals del concurs continuen sent les mateixes, podeu consultar-les a les bases. També hi podeu consultar els premis pels guanyadors.

Teniu fins al 15 de Novembre per inscriure l’escola. Durant el mes d’octubre, farem tallers per ajudar-vos a preparar l’obra.

Animeu-vos a participar, serà una experiència molt enriquidora pels vostres alumnes!

 

 

Escena de la final de l’edició de 2016

 


Ja arriba la gran final de la 5ª edició del Concurs de Teatre Shakespeare

El proper dilluns 18 d’Abril a les 17h, el Teatre del Centre Cívic Parc Sandaru (metro Arc de Triomf) serà testimoni de la celebració de la final del concurs de teatre Shakespeare organitzat per Trinity College London amb la col•laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, orientat a alumnes d’ESO.


Enguany les escoles han preparat una obra difícil com és Macbeth, allunyada de comèdies més lleugeres de l’autor anglès. Mentre que tots els centres participants han preparat i enregistrat les dues primeres escenes de l’obra, els tres finalistes tindran l’oportunitat de presentar en un teatre l’obra sencera.


Els finalistes d’aquesta edició han estat l’Institut Maria Rúbies (Lleida), l’Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat, Barcelona) i l’Institut Leonardo Da Vinci (Sant Cugat del Vallès, Barcelona), que han estat seleccionats entre una vintena de centres participants.


L’entrada per la final és lliure i gratuïta per a tothom qui vulgui gaudir de l’espectacle i només serà limitada per l’aforament de la sala. Per assegurar que tots els assistents tindran seient, demanem que confirmeu assistència mitjançant un email a info@trinitycollege.eu.


Escena dels guanyadors de l’edició de 2015, el Cor de Maria de Mataró

 

Back to top